Dijous, 20 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Molí d’en Rovira celebra el tracicional campionat de bàsquet 3×3 amb 7 equips participants

Al llarg de 3 dies, des d’aquest dilluns i fins dimecres de tarda-vespre, la pista de bàsquet de la plaça Vilanova bull d’activitat amb la 21ena edició del campionat de bàsquet 3×3 que serveix de pròleg a la festa del barri Molí d’en Rovira.

Una de les dinamitzadores de l’activitat és la Patrícia Català que cada any dóna un cop de mà a l’associació de veïns. Català apuntava que en aquesta ocasió hi participen 7 equips i que no tots són necessàriament del Molí d’en Rovira.

Un dels paricipants és el Marc Lara, jugador del Casal i veï de la Girada. Fa uns anys que hi participa per passar-s’ho bé amb els amics.

Per part de l’Associació de Veïns, la seva vocal Montse Pijoan va aprofitar per recordar que estan molt contents amb el local i amb la seva ubicació a la plaça Vilanova de Vilafranca.

La festa del Molí d’en Rovira donarà el tret de sortida aquest dijous amb la tronada, el pregó a càrrec de la periodista Judith Benaiges i el sopar a la fresca. També hi haurà la nit jove de divendres, la festa infantil de dissabte o la clàssica Milla Urbana que enguany arriba a la 31a edició, sent la segona més antiga de Catalunya

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: