Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aprofitant l’estiu es fan intervencions de millora a Cal Bolet i l’Auditori

Els mesos d’estiu l’activitat programada a Cal Bolet i l’Auditori Municipal s’aturen, i enguany s’aprofitarà per fer diverses intervencions de millora en ambdós equipaments.

Aquest dilluns començava la intervenció a Cal Bolet. En aquest cas, es fa una intervenció sobre les façanes que donen al carrers Cal Bolet Bolet i Migdia. En aquest sentit, es pinta i s’arreglen els forats generats per la climatologia de tota la façana. El color triat ha estat una barreja de color vi i terra, i les portes seran de la mateixa tonalitat verda que en l’actualitat.
La intervenció està previst que duri unes 3 setmanes aproximadament. Per aquest motiu, es tallarà el trànsit fins al proper dimecres dia 18, al carrer del Migdia, entre el carrer del Casal i el de Cal Bolet, en horari de 8 del matí a 2 del migdia.
D’altra banda, també s’ha aprofitat els mesos de menys activitat a l’Auditori -juliol i agost- per fer-hi treballs de millora. En el cas d’aquesta instal·lació, es realitzarà el canvi d’una part de la coberta per arranjar el problema de filtracions existent. Aquesta intervenció està valorada en 40mil euros aproximadament.
Així mateix, en breu s’iniciarà el canvi de l’equip de so. En aquest cas el canvi correspon a tota l’estructura -altaveus, monitors, equip de control i instal·lacions elèctriques-, i suposa una inversió de 120 mil euros aproximadament.
Raimon Gusi ha recordat també que fa 10 anys que es va inaugurar aquest Auditori, i que per tant és normal que s’hi hagin de fer algunes accions de manteniment. Uns equipaments, tant l’Auditori com Cal Bolet, que tenen molt d’ús durant tor l’any i que per tant tenen també un desgast important. Per cert, s’apuntava també que en els propers anys s’hauran de fer intervencions importants al teatre Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: