Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un veí de Sant Sadurní d’Anoia va morir ahir en un accident de trànsit a la C-15

Una topada entre un camió i un turisme va provocar la mort del conductor i el passatger posterior del cotxe: un home de 28 anys veí de Sant Sadurní i un de 43 anys, veí d’Igualada.

Segons informa el Servei Català de Trànsit, el conductor i el passatger posterior d’un turisme han mort aquest dimarts a la tarda en un sinistre viari a la C-15 a Capellades. L’accident es produïa a pocs minuts de les dues al punt quilomètric 38.

Per causes que encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió entre un camió i un turisme. Com a conseqüència de la topada van morir dues persones. Es tracta d’un home de 28 anys, nacionalitat marroquina i veí de Sant Sadurní d’Anoia i d’un home de 43 anys, nacionalitat espanyola i veí d’Igualada, respectivament. El passatger davanter del cotxe va resultar ferit greu i va ser traslladat helicòpter a l’Hospital de Bellvitge. Pel que fa al conductor del camió, va resultar ferit lleu.

La via es va haver de tallar inicialment en ambdós sentits de la marxa i el trànsit no es va poder restablir completament fins tres quarts de sis de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: