Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos disposarà a partir de divendres de dos espais canins específics

En el marc de la campanya “M’agrada el civisme” que està duent a terme l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos hi ha una atenció especial a la tinença responsable d’animals

I per aquest motiu s’ha decidit tirar endavant la construcció d’uns espais canins específics per potenciar la interacció dels propietaris amb els seus animals i que aquests disposin també d’un espai concret per poder córrer i jugar. Imma Ferret és l’alcaldessa dels Monjos
Com ella explica en aquests moments ja hi ha dos d’aquests espais que estan finalitzats, i que s’inauguraran divendres a la tarda. La regidora de Cultura de l’Ajuntament, Esther Marmaneu, comentava també que hi ha algunes idees centrals en el marc de la campanya que cal que tothom que té un animal de companyia tingui clares per tal de facilitar la convivència ciutadana.
Des de l’Ajuntament es recorda que hi ha una col·laboració important amb entitats amb presència al municipi, com son Sos Golden i l’Associació de Gats de Santa Margarida i els Monjos; però que també es compte amb el suport de la Fundació Affinity.
Des de Sos Golden, Sílvia Sepúlveda explicava que han volgut aportar els seus coneixements i la seva experiència en el camp de la defensa dels animals a l’hora de dissenyar aquests espais. Però també es volen involucrar en l’educació dels veïns del municipi en la tinença responsables.
Finalment, Concepció Gibert, de l’Associació de Gats, remarcava la importància de l’educació, i de centrar-la també en els escolars que són els futurs propietaris d’animals de companyia .
Com dèiem, divendres a les 6 de la tarda es farà la inauguració d’aquests espais primer el que hi ha a tocar de la plaça del Molí de Vent i després es farà una caminada fins el del carrer de Maria Aurèlia Capmany. El que se situarà al Parc de Llevant de la Ràpita es troba en fase de projecte i es desenvoluparà en breu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: