Dissabte, 27 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Penedès TV ofereix aquest diumenge el Festival Ritmes Solidaris

El passar 29 d’abril es va celebrar al Casal de Vilafranca la 3era edició de Ritmes Solidaris.

Penedès TV va enregistrar íntegrament el festival i l’oferirà aquest diumenge en el transcurs de la programació especial de Sant Joan.

Aquest 2018 per tercera vegada, les escoles de dansa de Vilafranca Assumpta Trens, Cas i Gimdans, es van reunir per recaptar fons a favor de projectes de Creu Roja sobre l’alimentació infantil.

Ritmes Solidaris és un espectacle que amb prop de 150 ballarins i ballarines de les tres escoles de dansa, a benefici d’una causa solidària, com és el projecte de la Creu Roja per oferir àpats a infants de Vilafranca durant el curs. La iniciativa sorgia l’any 2016 de Josep Curto, un dels voluntaris de l’assemblea de la Creu Roja.

A banda de la implicació de les tres escoles de dansa, també es compta amb el suport del Casal, i dels voluntaris, en especial Lluís Sanahuja, per donar forma a la història i Agnès Piñol, per posar-hi veu.

A la III Edició de Ritmes Solidaris que es va celebrar el 29 d’abril, Creu Roja es marcava l’objectiu d’arribar als 6.000€ recaptats per poder garantir 3.600 àpats a infants de la nostre comarca pel curs escolar 2018/2019. El públic assistent col·laborava mitjançant una taquilla inversa. A l’acte hi van assistir més de 550 persones i prop de 150 ballarines, aconseguint superar l’objectiu dels 6.000€ previstos inicialment.

L’espectacle Ritmes Solidaris el podreu veure a Penedès TV aquest diumenge, Diada de Sant Joan, en una primera emissió a dos quarts de cinc de la tarda i en repetició també a dos quarts de nou del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: