Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’associació de veïns del Molí d’en Rovira ha inaugurat el seu local amb una festa

Aquest dissabte al vespre tenia lloc la inauguració oficial del nou local de l’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira.

Després d’haver acollit ja alguns actes, com la darrera reunió amb l’alcalde i tècnics municipals on es va presentar al veïnat el projecte del carrer Comerç, el local s’obria amb aquesta celebració a la ciutadania en general a través de diverses activitats.

L’Associació de Veïns del Molí d’en Rovira feia temps que reclamava un canvi de seu. L’antic local, al carrer Magarola, plantejava deficiències, sobretot d’accés, en tenir escales. Aquesta era la demanda principal: tenir un local en el qual hi pogués accedir tothom.

El nou local està situat a la plaça de Vilanova i té un parc just al davant on també van tenir lloc les activitats aquest dissabte al vespre.

El local és d’una planta i té 120 metres quadrats útils. L’espai més gran que hi ha és una sala de reunions de 78 metres quadrats. També hi ha un despatx, un magatzem i serveis. El barri del molí d’en Rovira afrontarà en el futur canvis importants com la remodelació del carrer Comerç i un pla de regeneració urbanística global.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: