Dilluns, 20 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La proposta de senyalitzar les rotondes guanya els pressupostos participatius d’Olèrdola

La proposta de senyalitzar les rotondes guanya els pressupostos participatius d’Olèrdola

El projecte de senyalització dels nuclis urbans amb rètols decoratius a les rotondes ha estat la proposta guanyadora dels pressupostos participatius d’Olèrdola.

El procés de participació el convocava l’Ajuntament amb el propòsit de que la ciutadania triés el destí de 80.000 € del capítol d’inversions del pressupost municipal d’aquest 2018. En la fase final de votacions hi arribaven quatre projectes proposats per la ciutadania, dels 11 inicialment traslladats, després de comprovar-se que reunien els requisits de la convocatòria pel que fa a limitar-se a competències municipals, no excedir de l’import establert i no comportar despeses afegides consolidables de manteniment.

Han votat 52 persones d’un total de 2.903 que tenien dret a fer-ho. La xifra de participació representa l’ 1’79% del cens. El projecte de senyalització de les rotondes amb rètols decoratius ha obtingut 18 dels 52 vots emesos, el que representa un 34’6% dels vots.

El segon projecte més votat ha estat el d’instal·lar espais destinats a exercici a l’aire lliure, amb 13 vots i una quota de suport del 25%. La proposta de construir skates parks rebia 12 vots, situant-se amb un percentatge del 23%; mentre que la conservació del patrimoni natural era un projecte votat per 9 veïns, que equivalen al 17’3% de la participació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: