Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local farà controls de drogo-alcoholèmia en coordinació amb el SCT

La Policia Local de Vilafranca informa que el consum de begudes alcohòliques provoca alteracions físiques i psicològiques que perjudiquen greument la conducció segura.

Seguint la planificació anual de campanyes segons les directrius del Servei Català de Trànsit, entre avui i el 24 de juny, la Policia Local de Vilafranca  durà a terme controls de drogues i d’alcoholèmia a diferents hores i indrets de la ciutat.

Durant l’any, la Policia Local desenvolupa, coordinades d’àmbit territorial català, diferents mesures de vigilància i control que tenen, com a objectius específics, la contenció de conductes i accions no segures dels conductors imprudents o temeraris. Aquestes són accions referides sobretot a la velocitat inadequada, les alcoholèmies o conduccions sota els efectes de les drogues, no ús o ús inadequat dels cinturons de seguretat, sistemes de retenció infantil i, per últim, la contenció de les actituds o accions insolidàries dels conductors i conductores com ara els estacionaments en indrets on visualment siguin un obstacle que pugui crear risc afegit a la circulació, l’estacionament en passos de vianants, en doble filera o a les voreres.

La Policia Local de Vilafranca informa que el consum de begudes alcohòliques provoca alteracions físiques i psicològiques que perjudiquen greument la conducció segura.

Els conductors de vehicles en general, ciclistes inclosos, no poden circular amb una taxa d’alcohol superior a 0,25 mil·ligrams per litre d’aire expirat.

 

 

 

 

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: