Dimarts, 26 de març de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca
La Generalitat instal·la una marquesina al final del carrer Font Tallada de Sant Pere Molanta

La Generalitat instal·la una marquesina al final del carrer Font Tallada de Sant Pere Molanta

L’emplaçament el va proposar l’Ajuntament, responent a una petició veïnal, i suposa reutilitzar una marquesina que estava instal·lada a Viladellops

A proposta de l’Ajuntament d’Olèrdola, el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat ha instal·lat una marquesina al final del carrer Font Tallada de Sant Pere Molanta, en la confluència amb la semirotonda de la carretera BV2415. La marquesina abasteix una parada de bus de la línia que connecta Vilafranca amb Sitges, passant per Olivella, que fins ara no tenia marquesina.
La instal·lació d’una marquesina per abastir aquesta parada era una petició veïnal que en diverses ocasions havien traslladat els usuaris de la línia a l’Ajuntament d’Olèrdola.
Inicialment, el Departament de Territori i Sostenibilitat havia comunicat la seva intenció de reubicar al nucli urbà de Sant Cugat Sesgarrigues la marquesina que hi havia instal·lada a Viladellops, situada en una parada que va deixar de ser operativa amb l’entrada en funcionament de l’autovia c15. Les peticions provinents de l’Ajuntament d’Olèrdola, encapçalades per l’alcalde, Lucas Ramírez, van fer que el departament reconsiderés el seu plantejament inicial i acabés instal·lant la marquesina a Sant Pere Molanta.
L’Ajuntament d’Olèrdola, a través de la brigada municipal, realitza les obres d’adaptació necessàries a la vorera del carrer Font Tallada per fer accessible el recorregut de vianants fins aquest punt.

Enquesta

La sentència del Suprem em pot fer canviar d'opinió…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Ple municipal
Transmissió des de Vilafranca del Penedès
23:00
Penedès vespre
Informatiu diari
23:30
Casa de la Vila
Raimon Gusi

Penedès Televisió

20:00
Ple municipal
Transmissió de la sessió plenària de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès.
23:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
23:30
Músics d'aquí
Xell Montserrat - directora de coral

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: