Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barraca presenta els actes de la FM Popular sota el lema “Empoderem-nos”

La Barraca de la Festa Major Popular tornarà a autogestionar cultura amb una dotzena d’actes i concerts.

Aquest dimarts a la tarda, presentaven a la plaça Jaume I el cartell d’activitats i concerts. La Festa Major Popular tindrà lloc del 25 al 31 d’agost i aglutinarà tot un seguit d’actes pensats per a tots el públics. Enguany el lema de la festa és “Empoderem-nos” amb l’objectiu de donar a conèixer i aplaudir la feina de diferents col·lectius de lluita com serien la Ruda o els CDR, entre altres.

A més, des de fa dos anys, La Barraca seguirà amb la implementació del protocol contra agressions masclistes ‘No és No’, on juntament amb La Ruda, es vetllarà perquè a les festes no hi hagi agressions ni assetjaments masclistes en cap espai.

Com és habitual, La Barraca es divideix en dos espais: per una banda, la 23ena Penjada d’Estelades el dissabte 25 d’agost a la plaça Jaume I, amb activitats familiars com el taller d’estampació de mocadors i un taller de circ, i amb el posterior concert al Palau Baltà, que aquest any comptarà amb les actuacions de Cesk Freixas, El Diluvi, Xavi Sarrià i RATM Project, com a representants del panorama musical reivindicatiu.

A partir del 28 d’agost i fins el 31, La Barraca es traslladarà a la plaça de l’Oli on l’autogestió cultural i popular continuarà sent la protagonista. Hi haurà sopar popular, esmorzar pels balls, vermut i música cada dia amb els concerts de Novomesto, Subversa, Èter, Ginestà, Astrio, Sidral Brass Band i diferents punxadiscos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: