Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Serveis Mèdics Penedès presenta el Portal del pacient

Serveis Mèdics Penedès presenta el portal del pacient, una plataforma en línia que permet als usuari accedir a la seva documentació mèdica.

En el marc del seu vint-i-cinquè aniversari, el centre sanitari Serveis Mèdics Penedès presentava aquest dimecres al vespre a l’auditori del Vinseum el seu Portal del pacient. Es tracta d’una plataforma en línia que permet als usuaris accedir a la seva documentació mèdica.

Serveis Mèdics Penedès ha treballat amb l’empresa CDE per a desenvolupar la plataforma, que compleix “l’únic estàndard mundialment acceptat en matèria d’estructuració de documentació clínica” i incorpora elements innovadors que faciliten “la seguretat i confidencialitat de les dades de l’usuari”. L’eina és un projecte en desenvolupament que anirà incorporant funcions de forma progressiva.

L’objectiu de la posada en marxa de la plataforma és “millorar l’experiència del pacient, incrementar l’eficàcia mèdica assistencial del centre i contribuir a la sostenibilitat amb l’estalvi de paper”. Serveis Mèdics Penedès genera uns 400.000 documents l’any que suposarien unes 5 tones de paper anuals.

L’acte de presentació del Portal del pacient va comptar amb les intervencions de Panyella, el soci fundador de CDE Josep Vilalta, el president de la comissió de sanitat de PIMEC Lluís Bahamonde i la regidora de Salut de l’Ajuntament de Vilafranca Anna Doblas.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: