Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sant Sadurní convoca un concurs per a l’ocupació de les rotondes

Sant Sadurní convoca un concurs per a l’ocupació de les rotondes

La proposta es defineix com a gestió col·laborativa d’espais públics, obrint la possibilitat que empreses o entitats puguin gestionar-ne l’espai. Les propostes es poden presentar fins el 11 de juny.

L’Ajuntament de Sant Sadurní d’Anoia, amb la voluntat de mantenir en condicions les rotondes del municipi i de col·laborar amb el sector privat en la gestió de l’espai públic per mitjà del mecenatge, ha establert un procediment per a atorgar llicències per ocupar 5 rotondes del municipi i fer-ne el manteniment.
El condicionament el poden fer empreses o entitats privades presentant un projecte de condicionament d’una rotonda amb elements ornamentals de jardineria, escultòrics o artístics, aigua, il·luminació, preferentment amb motius vitivinícoles, el qual serà valorat per l’Ajuntament, i amb la possibilitat d’incloure-hi elements de publicitat.
El termini per presentar les sol·licituds finalitza el dia 11 de juny.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: