Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’habitatge com a dret fonamental centra el darrer Cafè per la República del CDR de Vilafranca

La intenció és mantenir aquestes sessions fins a finals de juliol i reprendre-les de cara al setembre davant la bona resposta i l’interès de les aportacions fetes.

Aquest cap de setmana ha tingut lloc una nova sessió d’aquestes trobades que organitza el Comitè de Defensa de la República de la capital de l’Alt Penedès per tal de plantejar i recollir propostes de cara a la República Catalana. En aquesta ocasió el tema era l’habitatge, i com explica un dels organitzadors, Antoni Vidal, es tractava de parlar-ne amb arquitectes i professionals del sector de la comarca. En aquest cas al local de l’Associació de Veïns de les Clores hi era Jordi Galtés, i també havien convidat Josep Maria de Déu, de la sectorial d’Arquitectura i Urbanisme de l’ANC que finalment no va poder participar-hi.
Vidal recordava que l’habitatge és un dels drets fonamentals que està recollit en totes les constitucions, però que com sempre després el seu desenvolupament i aplicació depèn de la voluntat dels polítics. És un tema important.
La propera cita, dintre de quinze dies se centrarà en parlar sobre els nouvinguts a Catalunya i el seu paper en la nova república. Posteriorment es vol seguir parlant de temes de joventut i de la justícia.
Pel que fa a aquesta temporada, el Cafè per la República es mantindrà fins a finals de juliol. Vist els bons resultats i la positiva participació la voluntat és recuperar-les de cara al setembre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: