Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires continuen apostant per el comerç de proximitat, l’automoció i la maquinària agrícola

El cap de setmana del 18 al 20 de maig Vilafranca acollirà una nova edició de les Fires , que tornaran a ser un cop més el gran aparador del comerç no només de Vilafranca sinó també de la comarca.

Els membres de la comissió de Fires han presentat els detalls de l’edició d’aquest 2018 a l’edifici de l’enològica, destacant des de tots els sectors que hi participen les bones sensacions i les apostes que es fan per potenciar-les.
Així, el regidor de Promoció Econòmica, Joan Manel Montfort ha remarcat que són unes fires que any a any van a més i que sempre es busquen maneres de fer-les més atractives per els expositors i els visitants. En el cas del petit comerç i els serveis, Montfort explica que s’ha buscat enguany centrar l’oferta del petit comerç i serveis en la temàtica de la llar en la seva accepció més àmplia.
Un altre dels sectors importants tradicionalment de les fires és el de l’automoció, que en aquesta edició ha arribat a 42 expositors i ha passat de14 a 17 concessionaris que participen en el sorteig de 3.000€ entre els qui comprin un vehicle durant les fires. Jaume Nicolàs, des de l’Associació de Concessionaris, recordava que la Fira és important per el sector, on hi haurà representació de 24 marques de cotxes, tres d’elles noves respecta l’any passat.
Un any en que no hi ha saló de l’automòbil i en què per tant a Vilafranca es podran veure totes les novetats i models nous sobre tot de cotxes híbrids i elèctrics. L’objectiu d’aquest any és superar la xifra de 160 vehicles venuts l’any passat.
Des del sector de la maquinària agrícola les sensacions són també positives, i Max Margalef remarcava que des de ja fa anys la de Vilafranca és la fira de maquinària agrícola més important de la demarcació de Barcelona. Enguany hi haurà 12 marques de fabricants de tractors amb les darreres novetats.
Finalment, Pere Regull refermava les bones sensacions davant d’aquesta edició de les Fires. Una demostració que les Fires són útils i es mantenen com el gran aparador del comerç vilafranquí i penedesenc. Destacava que un 90% dels expositors venen del gran Penedès.
El tret de sortida de les fires serà la conferència que a 2/4 de 10 del matí oferirà a l’Auditori Municipal l’economista Miquel Puig. En acabar, a les 11 del matí es farà la inauguració oficial al recinte firal amb l’alcalde Pere Regull, amb membres del consistori i altres alcaldes de la comarca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: