Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’art a les etiquetes de vi, cava i xampany centra una xerrada a Sant Pere de Riudebitlles

La conferència anirà a càrrec de Dolors Garcia Martínez, membre de la secció d’art de l’IEP, i té un caràcter divulgatiu.

La secció d’art de l’Institut d’Estudis Penedesencs ha organitzat la conferència ‘L’art a les etiquetes del vi, el cava i el xampany’, que tindrà lloc aquest diumenge a les sis de la tarda al Casal dels Marquesos de Lió de Sant Pere de Riudebitlles. La conferència anirà a càrrec de Dolors Garcia Martínez, membre de la secció d’art de l’IEP, i té un caràcter divulgatiu.

La conferència és un petit tast sobre la història de l’etiquetatge i la gran i intensa col·laboració entre viticultors, artistes i grans dissenyadors, per crear veritables petites obres d’art, en forma d’etiquetes de vi, cava, o xampany.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: