Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingut un veí de Torrelles pel robatori d’arquetes a Vilanova

Els Mossos també han detingut i el responsable d’una deixalleria per comprar 28 arquetes de registre de voreres sostretes a Vilanova valorades en més de 1.000 euros.

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria del Garraf van detenir, el dimecres 9 de maig, un home de nacionalitat espanyola, de 56 anys i veí de Vilanova i la Geltrú com a presumpte autor d’un delicte de receptació.

Els fets que van originar aquesta detenció es remunten a la nit del 12 al 13 del març, quan algú va sostreure 28 arquetes de registre de voreres en el barri del Tacó i en la zona de les Llunes de Vilanova i la Geltrú. L’endemà, l’Ajuntament va denunciar la sostracció de les arquetes, valorades en més de 1.000 euros. A banda del prejudici econòmic que el robatori suposa per les arques municipals, la sostracció de les tapes també comporta lligat un risc inherent per a les persones, ja que les arquetes sostretes deixen un forat a les voreres que suposen un greu perill per als vianants, motiu pel qual l’Ajuntament va haver de posar tanques a tots els punts on havien sostret una tapa arqueta de registre amb l’objectiu d’evitar mals majors.

Els investigadors van indagar qui havia estat l’autor del robatori i el 17 d’abril els agents van detenir un home de nacionalitat espanyola, de 44 anys i veí de Torrelles de Foix, com autor del robatori de les 28 arquetes denunciades per l’Ajuntament. A banda d’aquesta detenció, els agents van continuar les indagacions fins esbrinar la destinació final del material sostret. Les evidències recollides van permetre detenir el 9 de maig al responsable de la deixalleria que va comprar les arquetes per un delicte de receptació, que és la figura legal que correspon a qui compra objectes de procedència il·legal, amb ple coneixement d’aquesta precedència. Els detinguts seran citats en breu en seu judicial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: