Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana torna la Mostra de Teatre Infantil a Cal Bolet

Avui, divendres, a dos quarts de set de la tarda, tindran lloc al Teatre Municipal Cal Bolet, les tres primeres representacions de la Mostra de Teatre Infantil 2018.

Un total de 6 escoles de Vilafranca, Vedruna-St. Elies, Sant Ramon de Penyafort, Montagut, Estalella i Graells, Dolors Piera i Cristòfor Mestre seran presents en aquesta mostra amb un total de 9 obres que representaran nens i nenes de cursos de primària i ESO.

Iniciaran la mostra, aquest divendres, les obres “Quin bodorrio”, ”Sit-Com” i “Mans estisores” de les escoles Dolors Piera, Estalella i Graells i Vedruna-Sant Elies, respectivament. Continuaran aquest dissabte el col·legi Sant Ramon amb l’obra “A volar”, l’escola Montagut amb les obres “Colors I” i “Colors II” i “Cluedo-El joc de la sospita” de l’escola Vedruna Sant Elies.

I el diumenge tancaran la mostra l’Escola Dolors Piera amb l’obra “Els 4 Dàlmates” i l’escola Cristòfor Mestre amb  la representació “De Joans, Joseps i ases…n’hi ha a totes les cases”.

Les sessions matinals de dissabte i diuemenge començaran puntualment a les 12 del migdia. Les entrades no estan numerades i tenen un cost de 3€. Es poden adquirir a les taquilles de Cal Bolet el mateix dia de la funció, una hora abans de l’inici de l’espectacle.

La presentació de les obres anirà a càrrec del grup de teatre Ni tu ni ningú.

La Mostra de Teatre Infantil és una activitat organitzada pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i les escoles participants amb la voluntat de donar valor al teatre com a manifestació cultural i educativa de primer ordre.

Amb la formació teatral els infants tenen l’oportunitat de prendre contacte amb el món del teatre, aprenen tècnica corporal, interpretativa, a parlar davant dels altres, a reforçar la seva identitat personal, a desinhibir-se, o a relacionar-se. En definitiva, descobreixen que el teatre és una gran eina educativa i d’aprenentatge personal.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: