Dissabte, 15 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest cap de setmana hi ha una nova edició de l’Escena Jove a Cal Bolet

Aquests divendres i tindran lloc al Teatre Cal Bolet dues sessions de l’Escena Jove.

L’activitat l’organitzen conjuntament el Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca i les AMPAS de les escoles i instituts participants amb la voluntat de donar valor a la formació teatral que s’organitza des dels centres escolars.

Totes les sessions començaran puntualment a dos quarts de vuit del vespre. Les entrades no estan numerades i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Cal Bolet el mateix dia de l’espectacle, a partir d’una hora abans de l’inici de la sessió, al preu de 3€

La presentació de les obres anirà a càrrec del grup de teatre Ni tu ni ningú un grup de joves, exalumnes de la monitora Rosa Gonzales, que s’han estrenat com a grup a la Mostra de Teatre Infantil i que repetiran, novament, a l’Escena Jove.

Enguany a l’Escena Jove es compta amb la participació de l’alumnat dels Instituts Alt Penedès, Eugeni d’Ors i Milà i Fontanals,  Institut Nou i el col·legi Sant Ramon de Penyafort.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: