Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Àlex Cassanyes presenta el seu primer disc, ‘The Garden of Eden’

Dimarts passat va sortir a la venda el primer disc del compositor de Big Band Àlex Cassanyes.

Enregistrat a l’Auditori municipal de Vilafranca, ‘The Garden of Eden’ recull sis obres del mateix compositor i director acompanyat per l’Àlex Cassanyes Big Band Project, una formació de músics penedesencs que dóna vida a la seva obra. En una entrevista al programa Músics d’aquí de Penedès TV, Cassanyes explica que el disc és una manera de reivindicar la música que es fa al Penedès.

L’àlbum deixa constància de la feina feta entre els anys 2013 i 2016 a partir de les composicions de Cassanyes, on la música parteix de les experiències vitals i de les emocions, i també d’una forta influència de les diverses arts intentant retratar diferents moments i sensacions. La formació de Big Band esdevé vehicle perfecte per mostrar qualsevol ambient sonor, des d’un paisatge amb olor de calma fins a un bombardeig d’emocions viscerals.

The Garden Of Eden està editat pel segell català Temps Record, produït pel mateix Àlex Cassanyes, enregistrat i mesclat per Marc Palet amb la col·laboració de Dani Mayor i compta amb el batec dels 18 músics que integren l’Àlex Cassanyes Big Band Project, una formació tradicional de Big Band amb aires contemporanis.

‘The Garden of Eden’ es pot adquirir a les plataformes digitals com iTunes i a la web de Temps Record.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: