Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Xicots organitzen el proper cap de setmana una nova edició de “Pluja d’enxanetes’

Els Xicots organitzen el proper cap de setmana una nova edició de “Pluja d’enxanetes’

L’activitat adreçada a nens i nenes d’entre 6 i 12 anys es farà el proper 21 d’abril a la tarda al local de Cal Noi Noi.

Si l’abril és un mes de pluja, a Cal Noi-Noi hi ha “Pluja d’enxanetes”. Els Xicots de Vilafranca estan preparant la tercera edició d’aquesta activitat, que tindrà lloc el dissabte 21 d’abril a la tarda. “Pluja d’enxanetes” va dirigida a tots els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys, tant si volen introduir-se al món dels castells, com si només volen passar una tarda divertida plena de jocs i propostes lúdiques.
L’activitat tindrà forma de gimcana, en què totes les proves tenen una adaptació castellera. Des d’aprendre a fer un pilar de dos o a col·locar-se damunt dels dosos, fins al joc del mocador –casteller- o el “pilla l’acotxador”, són alguns dels jocs que faran gaudir la canalla, de les 5 de la tarda a les 8 del vespre, amb berenar inclòs per a tothom.
Per participar a la “Pluja d’enxanetes” només cal inscriure’s a , o bé el mateix dia a Cal Noi-Noi, mitja hora abans de l’inici de l’activitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: