Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Angèlica Rodríguez participarà en la pròxima edició de la Titan Desert 2018

Angèlica Rodríguez participarà en la pròxima edició de la Titan Desert 2018

La penedesenca formarà part del projecte #desertisfemale, un equip format exclusivament per dones

Del diumenge 29 d’abril al divendres 4 de maig, se celebrarà una nova edició de la cursa per etapes amb bicicletes de muntanya Titan Desert, una competició que sempre s’ha caracteritzat per fer canvis perquè cada edició sigui original i aquesta tretzena edició no anava a ser menys i s’assegura com una de les edicions més dures que es recorda.
A l’apartat femení hi competirà Angèlica Rodríguez, ex alcaldessa de Sant Quintí de Mediona i també presidenta del Consell Comarcal de l’Alt Penedès (1999-2003).
La Titan Desert començarà amb dues etapes a la zona muntanyenca de l’Atles , la primera que es farà als voltants de Boumalne Dades, tindrà un desnivell acumulat de 2.651 metres, seguida de l’etapa que portarà als ciclistes fins a Alnif, que acumularà 1556 metres i que servirà de primera part de l’etapa maratón.
Com a fet significatiu, a l’etapa maraton, els participants han de dur, sobre la bicicleta, tot el que necessiten per passar la nit al desert. És una etapa on no poden rebre assistència de cap tipus, ni mecànica ni de fisioteràpia, ni res de res.
Si superen aquest dur inici, als participants encara els esperen 3 etapes de desert i dunes fins a Maadid, on hi haurà l’arc d’arribada pels supervivents de la prova.
Per acabar d’afegir dificultat, hi haurà l’etapa de navegació a Merzouga, on els corredors han de servir-se de les seves dots de navegació amb els gps per orientar-se al desert i acabar finalitzant l’etapa de 94 km, sense cap senyalització.
En total 6 etapes que sumaran 619 km amb 7519 metres de desnivell que els ciclistes hauran de completar si volen arribar a la pancarta de meta de la Titan Desert 2018.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: