Dimecres, 8 d'Abril de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Alumnes del Pau Boada han sortit a cantar caramelles en diversos espais del barri

Aquesta setmana alumnes del Pau Boada, al barri de l’Espirall, han sortit del centre per tal de cantar caramelles en diferents espais del barri.

Dimecres una setantena d’alumnes de segon de l’escola es van acostar a primera hora de la tarda al Casal d’Avis del carrer Gelida, al mateix Barri de l’Espirall, per tal d’oferir als avis i àvies, i també a algun pare o mare que s’hi havia acostat, tres peces relacionades amb l’arribada de la primavera. Després, i organitzat des del Casal d’Avis, i va haver una petita actuació d’un pallasso per acabar de completar l’activitat.
D’altra banda, el dia abans, dimarts, alumnes de primer i segon van fer la seva cantada de caramelles a la plaça Pau Casals, i alumnes de cinquè i sisè van fer-ho a la cantonada del carrer Martorell amb Baltà de Cela.

Properament, Penedès Televisió emetrà en Alta Definició (HD)

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: