Dijous, 23 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Xavi López presenta a l’Auditori el seu espectacle Invisibles

A Invisibles, López i els músics que l’acompanyen han creat fotografies musicals que narren el procés migratori sud-nord.

El saxofonista penedesenc Xavier López presentava aquest diumenge a l’Auditori de Vilafranca Invisibles, un projecte musical de caire social centrat en el fenomen migratori que pretén visibilitzar les persones migrants i el que viuen en el seu procés de recerca d’un futur.

A Invisibles, López i els músics que l’acompanyen han creat fotografies musicals que narren el procés migratori sud-nord i intenten copsar l’essència emocional i vital de cadascun dels moments importants que aquestes persones han d’afrontar en tot aquest viatge.

El projecte es caracteritza per un repertori eclèctic, atractiu i variat donada la forta influència africana a la majoria d’estils musicals que coneixem: free-jazz, funk, latin i flamenc. I també una varietat en les llengües que es fan servir i que viatgen en paral•lel al recorregut geogràfic del migrant subsaharià.

Invisibles recull com a fonts d’inspiració fonamentals l’obra de teatre de Juan Diego Botto, “Un trozo invisible de este mundo” i les poesies de la Joana Raspall, “Podries” i “Endavant”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: