Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vampir Dràcula, protagonista de la darrera xerrada del cicle “Una nit amb els clàssics

Organitzat per la llibreria La Cultural i el Kubrick Cinema, l’acte es va fer a les 8 del vespre a l’Agrícol.

Pablo Sancho, llicenciat en Història de l’Art i Comunicació Audiovisual i expresident de la Federació Catalana de Cineclubs, va ser l’encarregat de presentar “Dràcula”, la coneguda novel·la de Bram Stocker i l’adaptació cinematogràfica que en va fer Francis Ford Coppola l’any 1992. Sancho va fer diverses propostes de pel·lícules de terror, per reivindicar la presència d’aquest gènere al cicle.

Després de la xerrada, els assistents es podien quedar a sopar i partir de les 10 del vespre es va projectar la pel·lícula al Kubrick Cinema. El Jordi Romeu, llibreter de La Cultural i organitzador del cicle, deia que les conferències tenen molt bona acollida, però que els agradaria que més gent anés a veure les pel·lícules que projecten després.

La propera sessió del cicle, que presentarà Elisabeth Viladrich, tindrà lloc el dilluns dia 7 de maig i tractarà sobre El rei Lear, una de les grans tragèdies de William Shakespeare i de l’adaptació cinematogràfica que el realitzador japonès Akira Kurosawa en va fer l’any 1985 en el film Ran. En aquesta ocasió, com que la pel·lícula és força llarga, la xerrada començarà a dos quarts de 8 del vespre i la projecció a dos quarts de 10.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: