Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Sessió dedicada al finançament per a la internacionalització

La sessió estava organitzada per l’Agència per la Competitivitat de l’Empresa de la Generalitat de Catalunya ACCIÓ i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès.

El showroom de finançament per a la internacionalització tenia lloc a l’auditori de l’Enològica aquest dimecres al matí amb la participació d’una trentena d’empreses del Penedès i de comarques properes.

El regidor de Promoció Econòmica i Ocupació, Joan Manel Montfort, era l’encarregat d’obrir la jornada. Montfort apunta que l’Alt Penedès està una mica per sobre del percentatge d’empreses que exporten respecte la demarcació de Barcelona.

La delegada d’ACCIÓ a l’Alt Penedès el Garraf i el Maresme, Cristina Fabián, explicava l’organització i els objectius de la jornada.

El showroom ha començat amb les presentacions de sis tendències de finançament per a la internacionalització: des del finançament bancari privat fins a una plataforma tecnològica d’invoice trading, finançament per a factures i pagarés.

Passant pel préstec participatiu per competitivitat de l’empresa pública Enisa o una plataforma de crowdlending, el finançament per part de múltiples inversors.

Després de les presentacions tenien lloc les entrevistes personalitzades amb els assistents per concretar més en les seves respectives necessitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: