Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Sàpiens, sota la direcció de Sergi Belbel, arriba aquest diumenge al Teatre Cal Bolet

Sàpiens, sota la direcció de Sergi Belbel, arriba aquest diumenge al Teatre Cal Bolet

Flyhard Produccions comença la gira de “Sàpiens” a Vilafranca, després d’haver exhaurit totes les entrades a la Sala Flyhard.

Aquest diumenge 11 de març, a les 7 de la tarda, continua la programació teatral de Cal Bolet amb Sàpiens de la Flyhard Produccions. Una obra escrita per Roc Esquius, sota la direcció de Sergi Belbel, amb el repartiment de Enric Cambray i Mireia Portas.
Ell és en Valentí Puig, el conseller de Salut del moment, i com a bon sàpiens, ha lluitat incansablement per ser qui és, per ser on és, i per cuidar dels altres. També, com a bon sàpiens, està carregat de problemes, gairebé sempre ridículs i insospitats.
Ella és la Marga Coll, i tot el que ella és i representa canviarà completament la vida d’en Valentí. I no pararà fins a trasbalsar també la de tota la resta. Ella té una proposta que en Valentí no podrà acceptar, que ni tan sols podrà considerar. Però… la Marga ha arribat per quedar-se. De la manera més absurda. De la manera més eficient. Legalment. Per capgirar-ho tot.
Després de la funció, hi ha la possibilitat de fer tertúlia amb els actors i amb Sergio Matamala, de Flyhard Produccions. Per acabar, copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.
D’altra banda, dissabte, 10 de març a les 6 de la tarda al Teatre Cal Bolet, hi haurà un assaig tècnic obert que mostrarà el treball realitzat per l’equip tècnic i actoral. És una proposta gratuïta i exclusiva per a titulars del Carnet d’Amic que requereix una inscripció prèvia a L’assaig té un aforament limitat i per assistir-hi caldrà haver rebut la disponibilitat de plaça.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: