Dilluns, 22 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local recupera objectes furtats, amagats a la part inferior d’un vehicle

Després de la denúncia per el robatori d’un telèfon mòbil, les investigacions van permetre trobar-lo en un amagatall als baixos d’un vehicle estacionat en un carrer de la vila.

El passat 10 de març una jove es va adreçar a l’agent que es trobava a la porta de l’Ajuntament informant que li acabaven de prendre de la butxaca de la jaqueta el seu telèfon mòbil. Aquest mòbil disposava de localitzador. L’agent immediatament va aconseguir la localització del telèfon mòbil i aquest es trobava al carrer Parlament, aproximadament davant del número 4.
Presentats al lloc els agents, no es van trobar cap persona però si un vehicle estacionat. Realitzades trucades al telèfon, aquest se sentia a l’interior del cotxe per la qual cosa van decidir traslladar el vehicle al dipòsit municipal per continuar les gestions de localització de l’aparell i del titular del vehicle com a possible autor dels fets. Així es va poder observar com a la part inferior hi havia una caixa de ferro d’uns 20×10 centímetres i, en el seu interior, s’hi van trobar dos telèfons mòbils (un d’ells el de la jove denunciant) i 140 euros en bitllets.
Per part dels agents es va procedir a citar el titular del vehicle i aquest es va presentar a la Prefectura de la Policia Local. Les gestions efectuades amb aquesta persona, un veí de Cornellà, van donar indicis que el possible autor dels fets podria ser un amic del titular del vehicle que, segons va comentar, havia agafat el cotxe sense la seva autorització. Amb les dades de la persona en qüestió es va poder comprovar que aquesta persona comptava amb múltiples antecedents per furts.
Amb totes les dades comprovades la Policia Local va efectuar les corresponents diligències que es van traspassar als Mossos d’Esquadra.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: