Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La novena edició del Joverd es farà al carrer General Prim a causa de les obres a Cal Figarot

Per primer cop el concurs es fa al carrer, enlloc del pati del local dels Castellers de Vilafranca. Hi participaran més d’un miler d’alumnes de cinc instituts pendesencs.

Aquest dissabte se celebrarà una nova edició del Joverd, el concurs de castells de colles dels instituts que organitzen els Castellers de Vilafranca. Serà ja la novena edició d’aquesta particular activitat castellera que té com a novetat més destacada d’aquesta edició el canvi d’ubicació. Les obres que s’estan fent a Cal Figarot impossibiliten que els jardins puguin acollir com era habitual els participants al Joverd, i s’ha decidit portar l’actuació al carrer General Prim, tot just davant de Cal Figarot, com explica el president dels Castellers de Vilafranca, Joan Badell.
Aquesta situació ha portat què, a banda de l’ordre d’actuació, enguany també s’hagi decidit la situació a la plaça. El cap de colla dels Verds, Toni Bach, comenta que en aquesta edició hi participa algun institut menys que en altres edicions, però que mantenen el nombre de joves en poc més d’un miler. Els instituts que participen porten doncs més nois i noies, fet que demostra segons Bach, que el concurs s’ha anat consolidant.
Els participants estan convocats a les 10 del matí, per començar el Joverd a les 11.
Els instituts que participen en aquesta edició són, per ordre de sortida, Joves de Sant Elies, Castellers del Foix, Tirallongues del Pou de l’Eugeni, Grimpaires del Montagut i Arreplegats del Milà.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: