Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Escola d’Enoturisme de Catalunya convoca portes obertes el proper dissabte 14 d’abril

L’Escola d’Enoturisme de Catalunya convoca portes obertes el proper dissabte 14 d’abril

Es faran dues sessions informatives sobre el CFGS de Guia Enoturístic, l’única formació especialitzada en enoturisme. La seu de l’escola és a la Fassina de Vilafranca.

Les portes obertes es duran a terme en dos torns, a les 11 del matí i a 2/4 d’1 del migdia, a les instal·lacions que té a la Fassina de Vilafranca. Amb aquestes visites es podrà conèixer el Cicle Formatiu de Grau Superior de Guia Enoturístic de l’Escola d’Enoturisme, una formació amb que s’obté el títol de Guia, informació i assistència turística, especialitzat en enoturisme.
L’acte començarà amb una presentació del cicle a càrrec de la directora, Ester Garcia, qui explicarà el seu funcionament, el pla d’estudis i les diferents sortides laborals que poden escollir els seus estudiants. Posteriorment, Esther Millas, encarregada d’Enoturisme a Can Bas i professora de l’Escola d’Enoturisme, exposarà els objectius del sector i la seva funció en la revalorització del territori. Per acabar la sessió es farà una visita guiada a les instal·lacions i un tast.
El CFGS de Guia Enoturístic destaca per ser l’única formació especialitzada en enoturisme, amb dos mòduls específics: el primer sobre sommilieria i el segon sobre coneixement de les DO catalanes. D’altra banda, aquesta FP s’imparteix en modalitat DUAL i inclou 1.000 hores de pràctiques remunerades en empreses del sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: