Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Convocada una vaga indefinida de la recollida de residus a partir de dimarts

Sindicats i empresa concessionària del servei estan encara en negociacions. L’aturada està convocada per dimarts dia 27 i afectaria els municipis que reben el servei de la Mancomunitat Penedès Garraf.

El comitè d’empresa de Fomento de Construcciones y Contratas (FCC), concessionària de la recollida de residus urbans per encàrrec de la Mancomunitat Penedès-Garraf, ha anunciat una de convocatòria de vaga indefinida a partir de la setmana vinent.
Des de la Mancomunitat informen que a hores d’ara s’està a l’espera de l’evolució de les negociacions entre el comitè de treballadors i l’empresa concessionària, que continuen obertes, i que la institució ha presentat la petició de serveis mínims al Departament de Treball. En aquest punt, també s’està a l’espera de que la Generalitat aprovi el decret que estableixi els serveis mínims.
Com a fet destacable, i fruit de l’acte de mediació entre Departament de treball, comitè de vaga i FCC, la data d’inici de l’aturada s’ha endarrerit fins a dimarts 27 de març.
En cas de que finalment la vaga sigui una realitat, des de la Mancomunitat es demana la col·laboració ciutadana i recomanen seguir els canals de comunicació de cada ajuntament, que estan puntualment informats de les negociacions, per conèixer les incidències i consells en cada municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: