Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilafranca empata amb l’Ascó i continua sense guanyar

Diumenge el Vilafranca jugarà al camp del Granollers i el dimecres amb l’Ontinyent l’anadade les semifinals de la Copa Federació

El Vilafranca va empatar amb l’Ascó (0-0) i a la lliga, ja acumula quatre partits sense guanyar, és més, solament han sumat aquest punt davant dels tarragonins dels darrers 12. Això li ha representat baixar del tren dels equips que lluiten per la promoció d’ascens, bo hi ha res perdut, però la distància és ara de 8 punts, però amb molts equips aspirants. El Vilafranca es va merèixer guanyar davant l’equip tarragoní. Diumenge el Vilafranca jugarà al camp del Granollers i el dimecres a l’Ontinyent, en el partit d’anada de les semifinals de la Copa Federació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: