Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Policia Local amplia les sessions d’educació viària en col·laboració de les escoles

La Policia Local amplia les sessions d’educació viària en col·laboració de les escoles

La bona acollida rebuda, fa valorar la possibilitat d’incloure aquesta activitat en el catàleg de serveis La Policia a les escoles, adreçat a diferents cursos d’educació primària i de 2n d’ESO.

La setmana passada, alumnes de primer curs d’educació viària de l’escola Sant Ramon van participar en una sessió de prevenció i divulgació sobre educació viària, a càrrec de la Policia Local. Durant tot un matí, els escolars van traslladar l’aula als carrers de la ciutat, en una sessió participativa i entusiasta. L’Ajuntament amplia d’aquesta manera el programa d’educació viària en col·laboració de les escoles. La regidora d’Ensenyament, Meritxell Montserrat, destacava la importància que l’escola inclogui activitats formatives relacionades amb la ciutat, per conèixer l’entorn municipal i els serveis que hi treballen, sobretot en un àmbit tan important com és la seguretat viària. De la seva part, el regidor de Seguretat Ciutadana, Joan Manel Montfort, valorava la col·laboració de la Policia Local amb les escoles, afavorint la proximitat dels agents, especialment amb la població infantil. El cos de la policia local està treballant, des de fa temps, amb diversos col·lectius en matèria de seguretat viària, i l’èxit de la formació que s’ha de continuar fent i ampliant a tants col·lectius com faci falta. Els alumnes i mestres que treballen el projecte “El Carrer” van sortir acompanyats per la monitora d’educació viària de la Policia Local per aprendre la composició de la ciutat: edificis, mobiliari urbà, normes de convivència i serveis municipals.
L’activitat realitzada en aquest taller, consisteix en una estada a l’espai públic per fomentar la convivència i l’aprenentatge vivencial, i alhora, incidir en la identificació i discriminació de les conductes de risc a la via pública.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: