Divendres, 23 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Noia eliminat de la Copa del Rei per l’Igualada (3-0)

El Noia eliminat de la Copa del Rei per l’Igualada (3-0)

Aquest divendres es jugaran el Barcelona-Girona (18,45) i Reus-Lleida (21,00)

Decepció a la Costa Brava, en el partit d’estrena de la Copa del Rei de Lloret, el Noia va quedar eliminat per l’Igualada, els sadurninencs no van ser capaços de marcar cap gol, i el conjunt que entrena Ferran López es va imposar amb claredat (3-0). Els gols de Sergi Pla (12′), Oriol Vives (31′) i Roger Bars (43′) van deixar fora de la competició als de Sant Sadurní, que hi van anar com a un dels caps de sèrie. A l’altre partit de quarts de final, el Liceo va fer valer la seva condició de cap de sèrie i va superar a l’amfitrió Lloret. Igualada i Lloret s’enfrontaran dissabte en la primera semifinal de la competició (18,45). Aquest divendres es jugaran el Barcelona-Girona (18,45) i Reus-Lleida (21,00). Els guanyadors jugaran dissabte la segona semifinal (21,00).

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: