Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Mala broma’ triomfa en la seva estrena a Vilafranca

Amb les entrades exhaurides de feia dies, dissabte al vespre s’estrenava al teatre municipal Cal Bolet la nova obra del dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas, ‘Mala broma’.

La peça, dirigida per Marc Angelet i interpretada per Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz és una reflexió profunda sobre els límits del sentit de l’humor.
Casanovas explica que és una obra que genera moltes preguntes.

L’actriu Anna Sahun, que ja havia treballat amb altres textos de Casanovas, com ‘Idiota’, apunta que les obres de l’autor i director vilafranquí són sempre trepidants i tracten temes de fons interessants.

El punt de partida de ‘Mala broma’ és el retrobament, després de 20 anys, de l’Òscar i l’Ernest. Mentre esperen l’Anna, la parella de l’Òscar, passen el temps fent bromes telefòniques com quan eren joves i feien un programa de ràdio d’humor a la universitat. Tot i que han seguit camins diferents, s’envegen mútuament però cap dels dos ho vol admetre. És més, s’acaben desafiant per veure qui dels dos és capaç de fer l’humor més arriscat.

Després de la funció a Vilafranca hi va haver una tertúlia amb l’equip de l’obra. Ara, ‘Mala broma’ té una vintena de bolos abans de fer temporada a la sala Muntaner a partir del 28 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: