Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca prendrà mesures per evitar col·lapses a l’aparcament del CAP Nord

La situació comença a ser insostenible i a partir d’aquesta setmana s’iniciaran accions per millorar l’accés dels usuaris a l’aparcament del CAP.

És una realitat que els usuaris de l’ambulatori Nord de Vilafranca que viuen en barris més allunyats i volen accedir-hi en cotxe tenen problemes a l’hora d’aparcar. Al tractar-se d’un pàrquing gratuït, hi ha molt veïns de la zona que aprofiten per aparcar els seus vehicles i això dificulta l’accés als usuaris del CAP. En el transcurs del programa de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, Diàlegs amb l’Alcalde, Pere Regull feia referència a aquesta problemàtica i comentava que des del Consistori ja s’ho veien venir en el seu moment però que el Departament de Salut, que era qui estava al capdavant de les obres, es va negar a posar mesures.

Ara, la situació comença a ser insostenible i a partir d’aquesta setmana s’iniciaran accions per millorar l’accés dels usuaris a l’aparcament del CAP. Es multarà a aquelles persones que sense ser usuàries de l’ambulatori aparquin en horari d’obertura del CAP.

 

Tot i que des de l’ajuntament són conscients que l’ideal seria implantar una barrera automàtica, de moment es farà una vigilància mitjançant agents de seguretat per a que els NO usuaris només aparquin de 9 del vespre a 2/4 de 8 del matí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: