Diumenge, 17 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament de Vilafranca prendrà mesures per evitar col·lapses a l’aparcament del CAP Nord

La situació comença a ser insostenible i a partir d’aquesta setmana s’iniciaran accions per millorar l’accés dels usuaris a l’aparcament del CAP.

És una realitat que els usuaris de l’ambulatori Nord de Vilafranca que viuen en barris més allunyats i volen accedir-hi en cotxe tenen problemes a l’hora d’aparcar. Al tractar-se d’un pàrquing gratuït, hi ha molt veïns de la zona que aprofiten per aparcar els seus vehicles i això dificulta l’accés als usuaris del CAP. En el transcurs del programa de Ràdio Vilafranca i Penedès TV, Diàlegs amb l’Alcalde, Pere Regull feia referència a aquesta problemàtica i comentava que des del Consistori ja s’ho veien venir en el seu moment però que el Departament de Salut, que era qui estava al capdavant de les obres, es va negar a posar mesures.

Ara, la situació comença a ser insostenible i a partir d’aquesta setmana s’iniciaran accions per millorar l’accés dels usuaris a l’aparcament del CAP. Es multarà a aquelles persones que sense ser usuàries de l’ambulatori aparquin en horari d’obertura del CAP.

 

Tot i que des de l’ajuntament són conscients que l’ideal seria implantar una barrera automàtica, de moment es farà una vigilància mitjançant agents de seguretat per a que els NO usuaris només aparquin de 9 del vespre a 2/4 de 8 del matí.

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim
04:00
La cara B
Música electrònica amb Albert Millan i Joan Pancorbo
05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides, amb Francesc Murgades

Penedès Televisió

03:00
Actualitat - Els Monjos
Fira de la Transhumància de Santa Margarida i els Monjos
03:15
Saníssim
La cosmètica
03:30
Cuines del món
Pau Luque Ferrer. Calzone napolitana de verdures amb formatges

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: