Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Jo Sóc ha presentat aquest dissabte un nou programa per l’autoestima

El centre Jo Sóc, educació i diversió ha fet aquest dissabte la presentació pública del nou programa “Dissabte per l’Autoestima”.

Un programa integrat per quatre tallers diferents que reforcen la tasca d’aquest centre basada en trametre l’educació emocional i el reforç escolar. Uns tallers en els que hi pot participar també públic adult interessat per aquests coneixements. Aquest centre ubicat al carrer del Carme de Vilafranca, davant mateix de l’escola Estalella, dedica la seva tasca al reforç escolar potenciant l’autoestima, amb el convenciment que l’educació emocional és fonamental pel desenvolupament de les persones en societat.

Júlio Serna destaca que l’educació emocional dona als alumnes l’energia necessària per afrontar les dificultats acadèmiques amb més eines. Ara s’amplia l’oferta d’activitats del centre amb el programa “Dissabte per l’Autoestima”, que consisteix en quatre tallers diferents. Els responsables de cada taller eren presents a la presentació que es va fer aquest dissabte. Un taller de “Constel.lacions familiars” el conduirà la Núria Ruiz, terapeuta Gestalt i neurolingüista. Un altre taller el conduirà l’escriptor David Monteagudo i tractarà de la paraula participativa, llegir, pensar i crear. Un tercer taller el farà l’art-terapeuta, Ester Banyoles, i es titula “Jo sóc una obra d’art”, i finalment un quart taller sobre “l’ABC de l’autoestima2 conduit pel psicopedagog i director del centre Jo Sóc, Júlio Serna.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: