Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra presenta 10 propostes de millora pel barri de la Barceloneta de Vilafranca

Els regidors d’Esquerra del municipi han qualificat la Barceloneta com a “barri de les tanques” i reclamen al govern una intervenció urgent per a millorar-lo.

Els republicans es queixen que hi ha solars abandonats, voreres estretes, carrers sense asfaltar o asfaltat en mal estat i també la presència de moltes tanques metàl·liques. El regidor d’Esquerra, Pere Sàbat, acusa al govern de deixadesa i d’anar posant pedaços.

Per això, han elaborat una proposta de millora amb 10 mesures que pretenen solucionar els problemes i les mancances que té el barri. Entre aquestes, destaca un pla d’inversions fet amb la participació ciutadana que determini quines són les actuacions més prioritàries que cal fer al barri.

També proposen altres accions concretes com arribar a acords amb els propietaris dels espais i grans solars tancats per obrir-los al barri i donar-los un ús social, arreglar la zona Cal Berger i la llosa del tren, millorar la plaça de l’Estació perquè deixi de ser únicament un lloc d’aparcament, fer un pla de millora d’asfaltat dels carrers més deteriorats i fer més accessibles les voreres o millorar l’estat en què es troba al Parc de Llevant. A més, els regidors republicans demanen que hi hagi pantalles acústiques davant la via del ferrocarril, que es posin bancs al costat de l’aparcament del CAP Nord i que es continuï treballant per donar un ús a l’antiga caserna de la Guàrdia Civil.

Els republicans presentaran totes aquestes propostes al govern amb la intenció que se les facin seves i es prenguin les mesures pertinents per millorar l’estat general del barri.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: