Diumenge, 23 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Divendres el sopar contra la fam de Mans Unides recollirà fons per un projecte escolar a Angola

Dins dels actes que s’organitzen en el marc de la Campanya Contra la Fam de Mans Unides, divendres se celebra el sopar contra la fam al Col·legi de Sant Ramon de Vilafranca.

El Col·legi Sant Ramon acollirà aquest divendres a partir de les 9 del vespre la 34ena edició del sopar solidari contra la fam, que en aquesta ocasió comptarà amb la participació del missioner dels Pares Blancs Josep Frigola que parlarà de la col·laboració de Mans Unides en l’educació.
El sopar s’inscriu en el marc de la 59ena Campanya Contra la Fam, amb el lema “Comparteix el què importa”. El projecte d’aquest any per a tota la diòcesi de Sant Feliu el porten unes religioses Mercedàries de Barcelona, i consisteix en el reforç del cicle d’educació secundària a una escola del barri perifèric de Vila Matilde a la ciutat de Malanje, a Angola.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: