Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El diumenge 4 de març s’organitza el cross del Balta Elias de Vilafranca

Com a novetat s’inclou una cursa popular no competitiva d’un quilòmetre

El diumenge 4 de març tindrà lloc a l’escola Baltà i Elias de Vilafranca, la XXVII edició del cros escolar, una competició esportiva en l’àmbit comarcal que cada any registra més participació. Organitzat per l’AMPA i l’escola, amb el suport del Consell Esportiu de l’Alt Penedès, l’Associació de Veïns de Sant Julià i l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el cros transcorre en el mateix recinte escolar, i també part del recorregut pel barri de Sant Julià.
Com a novetat d’aquest any, destaca la convocatòria d’una Cursa Popular no competitiva d’un quilòmetre, oberta a la participació familiar: pares i mares, tiets, oncles i amics poden participar d’aquesta cursa envoltada d’un ambient divertit, familiar i festiu. L’organització anima a participar-hi amb un barret o una perruca divertida al cap.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: