Dilluns, 24 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet presenta un espectacle sobre la multiculturalitat explicada als més petits

Aquest diumenge es presenta “Abeba i els contes del món”.

La Xarxa d’Espectacles Infantils i Familiars de Vilafranca reprèn la programació, després de l’aturada de Nadal, aquest diumenge al Teatre Cal Bolet. I ho fa amb Abeba i els contes del món, un espectacle que té per objectiu contribuir a donar a conèixer la infinita varietat de la cultura popular de tradició́ oral. Contes del Marroc, de Mèxic, de l’Europa de l’Est o del cor de l’Àfrica que ensenyen que allò̀ que ens fa únics i diferents alhora també́ ens agermana i ens uneix.

La classe de l’Abeba, una nena catalana nascuda a l’Àfrica, està de convivències a una casa de colònies i s’han llevat tots ben d’hora amb la intenció́ de fer un cim proper. L’Abeba, però̀, té un bon refredat i no pot sortir d’excursió́ amb els seus amics, de manera que es quedarà̀ a la casa on la Fàtima, una monitora d’origen àrab, el Johan, l’encarregat de manteniment txec, i la cuinera Margarita, tindran cura d’ella. Mentre esperen que els seus companys tornin, tots quatre es divertiran explicant contes dels seus països d’origen així́ com d’altres racons del món, tot dibuixant el fresc d’un món on regna la diversitat.

Abeba i els contes del món ens recordarà que la diferencia pot enriquir i divertir a tota la família.

Les entrades per a l’espectacle, que començarà, com és habitual, a les dotze del migdia, es poden adquirir anticipadament a través del web www.cultura.vilafranca.cat o bé dijous a la tarda a la taquilla del Teatre Cal Bolet. També es podran adquirir el mateix dia de l’espectacle a partir de les 11 h.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: