Dimecres, 19 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet i l’Auditori acolliran de febrer a juny una programació diversa

De la programació d’adults, en el camp teatral aixecarà el teló la última producció de Jordi Casanovas amb l’obra Mala Broma.

La programació està integrada per un total de 29 espectacles: 23 propostes d’adults -8 de teatre, 12 de música i 3 espectacle de dansa-, i 6 espectacles familiars organitzats per la Xarxa de Vilafranca i pel Servei de Cultura.

De la programació d’adults, en el camp teatral aixecarà el teló la última producció de Jordi Casanovas amb l’obra Mala Broma, una comèdia negra que compta amb la interpretació d’Anna Sahun, Ernest Villegas i Òscar Muñoz.

Les Noies de Mossbank Road, sota la direcció de Sílvia Munt i amb el repartiment de tres grans actrius del moment Clara Segura, Cristina Genebat i Marta Marco, és una altra de les grans produccions que passaran per Cal Bolet. El metge de Lampedusa, un text que relata el drama dels refugiats; Ella, un espectacle d’homenatge a la vida de Sor Juana Inés de la Cruz; Ragazzo, on l’Oriol Pla es posa a la pell de Carlo Giuliani, el jove assassinat a Gènova durant la cimera del G8; i les produccions de la Flyhard Sàpiens i Lifespoiler, són la resta d’obres teatrals d’aquesta temporada.
La programació de música presenta un cartell de luxe amb Núria Graham, que interpretarà el seu tercer treball, i Mazoni & Istanbul Ensemble amb el projecte Per Primer cop.

Per als amants de «la revista» Jordi Domènech, Arnau Tordera i l’Orquestra de Terrassa 48 oferiran Remena nena; amb El Cor infantil Amics de la Unió acompanyats de la Gemma Humet es podrà gaudir d’un concert de 60 veus blanques; i Manuel de Falla serà interpretat per un grup de joves talents del Taller de Músics. Les propostes locals estaran molt presents durant aquesta temporada amb Escarteen Sisters, que presenten el seu primer disc, i el projecte Invisibles, liderat pel saxofonista del Penedès, Xavier López. Tancarà la temporada Intana, amb el bateria vilafranquí Ricard Parera.

L’Orquestra de Cambra del Penedès aquesta temporada oferirà La Simfonia 25 de Mozart: passió i tragèdia i Les Danses de Galanta: una explosió de colors, a més dels tradicionals tastos. El primer tast, Les variacions Goldberg narrades per Bach, comptarà amb la novetat d’una interpretació escènica a càrrec de l’actriu Miranda Gas.

En dansa s’oferirà el projecte Dansòmetre on durant 3 dies hi haurà 3 espectacles de producció o interpretacions locals. L’Aina Alegre presentarà Le Jour de La Bête/El dia de la Bèstia, El octavo día és el projecte d’Olga Álvarez i Jordi Cabestany i les escoles de dansa de Vilafranca presentaran el treball realitzat sota la direcció de Pere Faura, dins del marc de Dia de la Dansa.

Durant el mes de juny es traslladaran els espectacles a Bodegues Pinord, on hi haurà una proposta de clown, ‘Be God Is’, i el concert d’Intana.
La venda per Internet d’entrades i d’abonaments serà per a tothom a partir del 4 de febrer.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: