Dissabte, 23 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cafè Novell-Calafell, el derbi de la jornada a primera divisió

Els vilafranquins encara no han perdut cap partit com a locals aquesta temporada

A l’agenda del cap de setmana, hi destaca el partit entre el Cafès Novell Vilafranca i Calafell, un derbi del Penedès, ple d’urgències.
Els dos equips jugaran dissabte (20,30) el segon derbi de la temporada, el jugat a la Costa Daurada es va decantar pels del Baix Penedès (6-3), era la tercera jornada de lliga. Aquell mes d’octubre els de Jordi Esteve ho havien guanyat tot, amb el Sant Cugat i Sant Feliu, i els de la poliesportiva havien guanyat a la pista del Rivas La Laguna, i havien empatat amb el Manlleu. El partit arriba en un moment complicat pels dos conjunts. Pel Calafell, líder, perquè acumula dues derrotes consecutives a la lliga, ha sumat un parell dels 12 punts en joc i veu com els rivals se li acosten. Pel Cafès Novell Vilafranca, que va perdre dissabte a Manlleu, aquesta temporada no s’ha fet fort davant l’afició, malgrat ser l’únic equip de la lliga que no ha perdut com a local, dels 21 punts solament n’ha sumat 13. A la poliesportiva hi han empatat Manlleu, Mataró, Sant Cugat i Alpicat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: