Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Arriba la cinquena edició de la Travessa dels Oscars a Vilafranca

Es tracta d’un concurs totalment gratuït impulsat pel Cineclub i el Kubrick que convida als vilafranquins a apostar pel resultat dels premis Oscars de Hollywood d’enguany.

Els participants hauran d’omplir una butlleta seleccionant als que creuen que seran els premiats d’un total de 6 categories: millor pel·lícula, millor director, millor actor i actriu protagonistes i secundaris i millor pel·lícula estrangera. El Manel Balaguer, president del Cineclub Vilafranca, creu que en aquest moment de l’any augmenta força l’interès pel cinema. A més, defensa que aquesta iniciativa és una bona manera d’implicar l’espectador i també ajuda a reforçar la idea que veure una pel·lícula a una sala de cinema sempre és la millor opció.

Les butlletes, que es poden presentar fins al 4 de març, es poden adquirir presencialment a les taquilles de les dues sales de cinema de Vilafranca i també estan disponibles en format PDF al web i xarxes socials del Kubrick i el Cineclub Vilafranca. A més, tal com explica la Maria Olivella, gerent del Kubrick, hi ha una novetat. Enguany, s’activa la participació online a través d’un formulari que es pot trobar també als seus portals web. Olivella exposa que d’aquesta manera tothom hi pot accedir des de qualsevol lloc i que, gràcies a les imatges, és molt visual.

El màxim encertant serà el guanyador. En cas d’empat es farà un sorteig entre els encertants i, si no n’hi cap, quedaran com a finalistes les butlletes amb més encerts. Entre els premis, que s’entregaran el proper 12 de març a les 9 del vespre al Kubrick, hi ha un passi anual gratuït al Kubrick Cinema, un any de soci al Cineclub, tres entrades dobles per a qualsevol espectacle del Casal, una caixa regal per un cap de setmana per a dues persones gentilesa de Som Viatges, una caixa de vi i una de cava Giró del Gorner de la Taverna Inzolia, un lot de llibres de La Cultural i un any de subscripció gratuïta al setmanari El 3 de vuit.

 

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: