Dimarts, 16 d'octubre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

La 34ena edició del Sopar de la Fam recull fons per a un projecte solidari a Angola

Un any més Mans Unides organitzava aquest sopar solidari per recollir fons tant a Vilafranca com a la resta de la diòcesi a projectes solidaris centrats normalment en els col·lectius més vulnerables.

Divendres el menjador de l’escola Sant Ramon de Vilafranca va acollir una nova edició del sopar contra la fam de Mans Unides En aquesta edició l’objectiu era recollir fons per un projecte escolar a Angola, concretament a la ciutat de Malanje.
Malgrat el fred de divendres, poc a poc va anar arribant gent per participar d’aquest sopar que celebra ja la seva 34ena edició. Enguany entre els assistents hi havia la presidenta de Mans Unides a la Diòcesi de Sant Feliu, Teresa Gisbert, que recordava que cada any es recullen fons per a algun projecte. Enguany el projecte el porten unes religioses Mercedàries de Barcelona, i consisteix en el reforç del cicle d’educació secundària a una escola del barri perifèric de Vila Matilde a la ciutat de Malanje, a Angola.
Gisbert remarcava que sempre busquen projectes que ajudin els infants i altres col·lectius vulnerables per tal d’ajudar a donar-los un futur millor.
Aquest divendres en el sopar també hi era el missioner dels Pares Blancs Josep Frigola que va parlar de la col·laboració de Mans Unides en l’educació.
El sopar de la fam s’inscriu en el marc de la 59ena Campanya Contra la Fam de Mans Unides, amb el lema “Comparteix el què importa”. Com dèiem a tota la diòcesi de Sant Feliu es fan actes per recollir fons per aquest projecte d’ampliació de l’escola secundària de Malaje.

Enquesta

La tàctica que fa més favor a l'unionisme és la de…

Programació

Ràdio Vilafranca

03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general

Penedès Televisió

01:30
Gaudeix la festa
Programa sobre cultura popular
02:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
02:30
Diades castelleres
El Vendrell - Santa Teresa

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: