Dissabte, 17 de març de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Els Xicots han de començar a treballar en el relleu de Gabi Cot com a cap de colla

Els Xicots engeguen aquesta setmana amb l’assemblea d’aquest divendres la temporada 2018. Gabi Cot ha avançat que tindrà complicat continuar de cap de colla, i per tal cal buscar-li un relleu.

Tot i que és una qüestió que no s’ha de tractar en profunditat en aquesta primera assemblea de l’any, que servirà bàsicament per fer balanç del 2017, aclarir el relleu tècnic al capdavant de la colla s’ha d’afrontar amb la màxima celeritat.
Gabi Cot, l’actual cap de colla, ha confirmat a la nostra redacció que com ja havia explicat a finals de temporada, aquest 2018 serà complicat que pugui mantenir la seva responsabilitat. Malgrat tenir ganes i il·lusió per continuar com a cap de colla, recorda que per motius laborals tindrà complicat dedicar-hi l’atenció que cal i poder tenir un compromís al 100% amb la colla.
Per aquets motius, tot i que no volia descartar cap possibilitat, si avançava que cal des de la colla treballar per buscar alternatives que permetin que els Xicots puguin continuar amb la seva evolució d’aquests darrers anys. I que, malgrat en aquests inicis de temporada ell continuarà assumint aquesta responsabilitat, cal que es trobi una solució definitiva en les properes setmanes per tal que el nou equip tècnic comenci a treballar per poder fer una bona temporada 2018.
Així doncs, tot i que ben segur la qüestió es plantejarà aquest divendres en aquesta primera assemblea, haurà de ser en les següents setmanes i en una assemblea extraordinària on s’haurà de decidir qui ocupa la responsabilitat a nivell tècnic dels Xicots.

Enquesta

El que perjudica més l'independentisme és…

Programació

Ràdio Vilafranca

08:00
L'estimada immortal
Georges Bizet (1838-1875) - L’home dels fracassos… i de la Carmen
09:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu presentat per Sergi Ansón
09:30
Amics per sempre
Cançons dedicades, amb Jordi Borràs

Penedès Televisió

08:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
08:30
Esport base
Bàsquet: Casal - Prat (Júnior masculí)
09:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: