Dimecres, 29 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vicent Partal explica cap a on anem després de les eleccions en una xerrada que organitza l’ANC

Divendres 26 el Fòrum Berger Balaguer acollirà la conferència que el periodista i director de VilaWeb oferirà amb el títol “Una nova etapa per a Catalunya després de les eleccions. Cap a on anem?”

Organitzada per l’ANC de Vilafranca, la intenció és ajudar a entendre les diferents estratègies que pot haver-hi aquests propers dies en la política catalana. La presidenta de la secció local de l’ANC, Esther Güell, comentava que feia temps que volien fer aquesta xerrada.
Serà el divendres 26 de gener, a les 8 del vespre, al Fòrum Berger Balaguer.
Preguntats sobre la seva visió de l’actual moment polític a Catalunya, els representants de l’ANC a Vilafranca expliquen que estan esperançats i confiats en què les coses avançaran aquest propers dies.
D’altra banda, des de l’ANC comenten que aquest dissabte, dia 20, seran a partir de les 6 de la tarda a la plaça de la Vila per tal de repartir entre els qui vulguin col·laborar material divers per tal de tornar a encartellar Vilafranca per recordar que encara hi ha quatre presos polítics.
Consideren que ara que fa tres mesos que Jordi Sánchez i Jordi Cuixart són en presó preventiva, i que també fa ja moltes setmanes que Oriol Junqueres i Joaquim Forn estan privats també de llibertat de manera preventiva sense cap judici cal continuar mostrant el seu suport a tots quatre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: