Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tarda d’activitats infantils a la Plaça Jaume I

La tarda d’activitats infantils de les festes d’hivern ha servit per cohesionar els esplais i el cau.

Dissabte a la tarda, en ple centre de Vilafranca, a la plaça Jaume I, tenien lloc les activitats infantils que havien preparat el MIV, el GEP i l’Agrupament Escolta. Cada any, dins de les festes de Sant Raimon, els esplais i el cau s’organitzen per programar una tarda amb activitats diverses per a totes les edats. En aquesta ocasió, els nens i joves podien jugar a estirar la corda, a bitlles catalanes, jugar també amb el paracaigudes o el Jenga o posar a prova la seva memòria visual amb un Memory. Els més grans també van poder participar en una activitat de rol.

Com expliquen des del MIV la Martina Muñoz i la Jana Jubert, la iniciativa permet fomentar el joc autònom entre els petits i cohesionar la gent dels esplais i el cau.

Aquesta cohesió entre els organitzadors també es trasllada als nens i nenes que participen de les activitats i es troben amb companys de classe que van a l’altre esplai o que no formen part de cap d’aquestes entitats.

Entre els nens i nenes que es van acostar a la Plaça Jaume I aquest dissabte a la tarda hi havia la Berta i la Laia, del GEP, l’Àlex, de l’agrupament escolta i el Biel, també del GEP.

La vetllada va acabar amb danses enmig de la plaça i una xocolatada per a tots els assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: