Divendres, 9 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’obre convocatòria per formar part de la Cort del Rei Carnestoltes

Tot un seguit d’actes ompliran aquest cicle de festes que arrencarà el 8 de febrer i es tancarà el divendres 16 de febrer amb la Rua de la Resurrecció.

La Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament fan una crida a totes aquelles persones que vulguin col·laborar com a figurants de la Cort del Rei Carnestoltes o bé participar d’alguna altra manera a les festes del Carnaval 2018 de Vilafranca, que tindran lloc del 8 al 16 de febrer. Les persones interessades s’han de presentar el dimecres que ve, a dos quarts de vuit del vespre, a l’Escorxador.

El Carnaval de Vilafranca està organitzat per la Comissió de Carnaval i el Servei de Cultura de l’Ajuntament amb l’objectiu de potenciar els aspectes més tradicionals i populars de les festes de Carnaval. Tot s’articula al voltant de la figura del Rei Carnestoltes, que amb la seva Cort arribarà a Vilafranca el dijous 8 de febrer, Dijous Gras, i ens deixarà dimecres 14 de febrer, Dimecres de Cendra, amb l’enterrament del Rei i la tradicional sardinada al parc Tívoli. Tot un seguit d’actes ompliran aquest cicle de festes que es tancarà el divendres 16 de febrer amb la Rua de la Resurrecció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: