Dissabte, 22 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La sadurninenca Rut Ribas forma part de la mesa d’edat del Parlament com la diputada més jove

La XII Legislatura s’ha posat en marxa aquest dimecres amb la constitució del Parlament.

La Mesa d’Edat ha donat pas a la nova Mesa del Parlament, que ha escollit el president de la càmera, que serà el jove diputat d’Esquerra Republicana, Roger Torrent.

La Mesa d’Edat, instruïda pel lletrat major del Parlament, Antoni Bayona, i pel secretari general del Parlament, Xavier Muro, estava formada pel diputat de més edat, que en aquest cas amb 75 anys era el diputat d’ERC, Ernest Maragall, i els dos diputats més joves, Gerard Gómez del Moral  de 28 anys i Rut Ribas de 27 anys, tots dos també d’ERC. Han estat els encarregats de dirigir el ple de constitució del Parlament  i en aquest cas cal destacar la presència de la sadurninenca Rut Ribas, que s’ha estrenat amb un cert protagonisme en aquesta nova etapa política.

Rut Ribas és educadora social i milita a les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya des de l’any 2012. Va ser portaveu de la federació regional del Penedès – Anoia d’aquesta organització juvenil i actualment n’és la Secretària nacional d’Emancipació i Ciutadania.

 

 

Efemèrides

22 de juny
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: