Dimarts, 18 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Es presenta la nova temporada d’espectacles a Cal Bolet i l’Auditori

La temporada d’espectacles a Cal Bolet i l’Auditori manté l’aposta per la qualitat i la diversitat de les propostes.

En un acte públic i conduït per la cantant i compositora Anna Roig, aquest dimarts al vespre, a Cal Bolet, es va anar desgranant la nova temporada d’espectacles professionals, que anirà de febrer a juny. El Servei de Cultura de l’Ajuntament manté la seva aposta per la qualitat i la diversitat de propostes. Seran gairebé una trentena d’espectacles per a tots els públics entre teatre, música, dansa i propostes familiars.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull va recordar durant l’acte que Cal Bolet i l’Auditori van rebre el premi ARC a la millor programació musical i va posar l’accent en els números de la temporada passada: 21.000 espectadors i una mitjana de 183 persones per espectacle.

Entre les propostes teatrals destaca l’estrena, el 17 de febrer, de ‘Mala broma’, la nova comèdia del dramaturg vilafranquí Jordi Casanovas. Protagonitzada per Anna Sahún, Ernest Villegas i Òscar Muñoz i dirigida per Marc Angelet, ‘Mala broma’ és una obra que reflexiona sobre els límits de l’humor, tal com va explicar el mateix Casanovas durant l’acte de presentació. Altres propostes destacades són ‘El metge de Lampedusa’, ‘Ragazzo’, ‘Les noies de Mossbank road’ o les obres de la Flyhard ‘Sapiens’ i ‘Lifespoiler’.

La programació musical presenta projectes amb un alt contingut com el concert ‘Invisibles’, liderat pel músic penedesenc Xavi López i inspirat en el procés que viuen les persones que es veuen obligades a migrar.

També hi haurà altres noms penedesencs com ‘Intana’, amb el bateria vilafranquí Ricard Parera, o les Escarteen Sisters, que presenten el seu primer disc i que van actuar durant l’acte de presentació de la temporada.

Núria Graham, Aurora o Mazoni són altres propostes que passaran per Cal Bolet i l’Auditori. En el cas de Mazoni amb un projecte anomenat ‘Mazoni and The Istanbul Ensemble’, que només es podrà veure en dues ocasions a Catalunya. Jaume Pla també va ser a Vilafranca ahir per explicar el projecte i tocar un parell de cançons.

La programació musical es completa amb els concerts de l’Orquestra de Cambra del Penedès.
Pel que fa a la dansa, les propostes es concentren a finals d’abril al ‘Dansòmetre’, amb ‘El dia de la bestia’, d’Aina Alegre, i la producció penedesenca ‘El octavo día’, dirigida per Jordi Cabestany i Olga Álvarez.

Finalment, els espectacles familiars, programats entre el Servei de Cultura i la Xarxa, seran cinc i força diferents entre ells: hi haurà contes, reaggae, un espectacle per nadons, teatre i musical.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: